Še nekaj o Jonasu, SOF-u in SOFki

Petek, 7. april 2006

[Zapis](http://www.jonas.si/zapisi/2006/vsakdanjik/dragi-sofovci/) o Jonasovem “preseravanju” v internem glasilu SOF-a SOFka je sramoten. Ne moreš človeka povabiti k sodelovanju, potem pa ga zajebavati na najbolj primitiven način!

Taki so tabloidni novinarji. Tudi če delajo za priložnostno interno glasilo. Trapice, ki so pisale za tisto poscano SOFko, so pač žrtve iluzije, da smo si vsi ljudje enaki. One so bile na SOFu, Jonas je bil na SOF-u, ergo …

Sicer pa sem jo še dobro odnesel, ker sva z Jonasom sedela za tisto isto kao nobel mizo.

Iz korektnosti do človeka, ki me je povabil na SOF predavat o blogih — jaz pa naprej samoiniciativno Jonasa, brez katerega ne bi bilo skoraj nič —, pa je treba povedat, da ne verjamem, da med njim in zapisom v SOFki obstaja kakršnakoli zveza. Ime mu je Samo Mirnik in je direktor podjetja Renderspace. Grem stavit, da mu je zaradi tega zelo nerodno.

SOZ (Slovensko oglaševalsko zbornico) kot organizatorje SOF-a pa pozivam, naj se v bodoče zavarujejo pred takimi ekscesi in vnaprej povejo izdelovalcem SOFke, kaj se spodobi in kaj ne.

Je pa tudi res — česar Jonas še ne ve, ker mu še nisem utegnil povedati —, da nama bo Renderspace povrnil potne stroške in cestnine za pot Ljubljana—Portorož—Ljubljana. Za oba jih bodo nakazali meni, jaz pa Jonasu dam keš.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Petek, 7. April, 2006 ob 20:08 v kategoriji O, moj Blog!.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.