Severina

Torek, 1. avgust 2006

Ko sem prijateljem ironično razlagal o disku v tej vukojebini od Privlake, ki se imenuje Sin City, so me vsi korigirali, češ, to je ja znan disko, ki se je prej imenoval nekako drugače.

Na koncert sem prišel okrog devetih. Ne rečem, da sem resno pričakoval, da se bo že začelo. Hotel sem samo preveriti za vstopnice in čas začetka. Tam ni bilo nikogar. Skoraj nikogar. No, vsega skupaj štirje Slovenci, od tega debel zakonski par v mercedesu E s celjsko registracijo. Takoj mi je bilo sumljivo, kam sem padel. Dejstvo je, da ju potem ni bilo na koncertu.

Koncert se je potem začel ob 1:45! Ob pol štirih sem siten, naveličan in onemogel odšel. Koncerta še ni bilo konec.

08072006798.jpgBil sem vseeno presenečen, da je Severina pela v živo. Morda sem jo pa le preveč podcenjeval, da sem jo hotel vnaprej obtožiti za playback. Kakorkoli, Severina zna peti in tudi bend je bil čisto soliden.

Tega, kar Severina počne na odru oz. kaj vse “dovikiva” publiki — ki ji jé dobesedno iz roke —, pa seveda kot Nehrvat in še posebej Nedalmatinec ne bom komentiral. Je pa to čisto neverjetno. Vsekakor naše slovenske koklje te koketnosti niso sposobne.

Skratka, na Severininem koncertu ni bilo ravno “ludo i nezaboravno”, je pa bil zanimiva izkušnja.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Torek, 1. Avgust, 2006 ob 15:07 v kategoriji O, moj Blog!.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

2 komentarjev na “Severina”

  1. Jana pravi:

    Oh, “naše slovenske koklje” še marsičesa drugega niso sposobne, kar je pravzaprav škoda. Žalostno je, da nimamo niti enega kakovostnega, “ta pravega” entertainerja v naši estradi, če temu lahko sploh rečemo estrada. Nisi in, če nisi v Playboyu.

  2. Marko PIGAC pravi:

    Bend je fantastičen, saj ga sestavlja ogrodje Prljavega kazališta ;) Zraven tega pa se niti ne spomnim, kdaj je Seve nazadnje igrala na playback.. Zakaj pa bi? Še seksa v živo. Mimogrede, Seve Vučković, ki je mimogrede Srbkinja, mora biti še kako dobra v hranjenju z roke, da je vso Hrvaško, v večini anti-srbsko javnost, obrnila sebi v prid, da jo imajo za narodni spomenik. Da so jo poimenovali Seve Nazionale. Jaz sem jo pred kratkim gledal v MB http://www.rockonnet.com/clanek.php?id=4&article=5164 , mislil sem, da bom poslikal 3 komade in hop domov.. Jep. Ostal sem do konca, in še dlje..

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.