Donald Trumpet

Četrtek, 7. junij 2007

Včeraj sem bil na mariborskem Rotovžu na poroki in potem še na poročnem kosilu v gostilni Denk v Zgornji Kungoti. Nič ne bom razlagal kdo in kaj, samo ta video bi rad objavil, ker se mi zdi zelo zabaven.

Ženina in nevesto so sredi poznopopoldanskega kosila presenetili z nenapovedanim bendom. Zavezali so jima oči in ju pustili nekaj časa čakati, medtem pa so fantje vkorakali v jedilnico, zavzeli položaje in užgali Dan ljubezni.

Spoštovani svati … — Donald Trumpet, live in Kungota!

YouTube slika preogleda

Zasedba, sestavljena iz dveh klarinetov in dveh trobent ter pozavne, tube in bobna, se je v nadaljevanju izkazala s precej eklektičnim repertoarjem. Slišali smo marsikaj od srbskih neparnih ritmov pa do Golice in Rozamunde. Pri tej slednji so tudi peli, in sicer na prirejeno besedilo: “Beeelooo vino, to je pijača za meee!” oz. v naslednji kitici: “Laaaškooo pivo, to je pijača za meee!”

Ko so pavzirali, sem jih za šankom pobaral, naj me spomnijo, koga že so spremljali na Emi. Odgovorili so, da je to bila Štefi, ampak da je v bistvu ona spremljala njih. Bo že držalo, sem odvrnil, ko pa sem si zapomnil samo njih, nje pa ne.

Pa še to: pri Denku imajo v ozadju vrta z umetnim ribničkom ogrado s himalajskimi svilnatimi kozami, ki živijo v simbiozi z nekakšno perutnino. Tole je ta glavni kozel z zvončkom.

060620071671.jpg

 • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Četrtek, 7. Junij, 2007 ob 09:39 v kategoriji Po defaultu ZNB.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

6 komentarjev na “Donald Trumpet”

 1. pipi pipi pravi:

  hehe, zanimivo … btw, od kdaj pa tale youtube player zna prikazovati spodaj tudi related videote (z misko gres preko videa, ko le ta igra), prvic danes opazil … cool feature.

  .::PiPi::.

 2. drenovka drenovka pravi:

  zanimivo kljub rahlemu fušanju, mislim, da kakorkoli že, je moralo to biti “orng” presenečenje (pozitivno ali negativno) za mladoporočenca.

 3. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi:

  kul.

 4. heavyd heavyd pravi:

  ..neprecenljiv prispevek.

 5. Marko Jenšterle Marko Jenšterle pravi:

  Jaz sem nekaj podobnega doživel zadnjič na ohceti moje nečakinje, ko jima je po poroki presenečenje pripravila Suška banda. Tem našim bandam manka samo še to, da odkrijejo Lesterja Bowieja in se naučijo njegovega “fušanja”.

  http://mayimbe.blog.siol.net/2007/05/22/ohcet/

 6. NoniBoy NoniBoy pravi:

  A to špilajo Dan ljubezni? :) ))) haha

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.