Ulica Blogorole

Sreda, 24. december 2008

V komentarju na moj zadnji post na temo preimenovanja naše ulice je Dajana vprašala Blitza: “Blitz: A bi raje živel na Ulici Dajane Babič ali na Ulici Marka Crnkoviča? Uf, tudi, če bi dobila Nobelovo nagrado, res, prosim, da ne bi kdo ulice po meni poimenoval.”

Ne se bat, Dajana, saj ne boš dobila svoje ulice.

Ampak če smo že pri tem, nekaj sem se spomnil: jaz pa svojo ulico že imam. Tole sem dobil od kolega za rojstni dan pred dvema letoma:

44

Zadeva je natisnjena na nekakšen linolej ali kaj že. Nekdo to štanca, baje je možno naročiti karkoli.

Sicer pa je v zadnji Blogoroli intervju z mano. Simon Ručigaj mi je poslal PDF fajle. Voilà.

Blogorola Intervju Marko Crnkovic

 • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sreda, 24. December, 2008 ob 11:03 v kategoriji Po defaultu ZNB.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

102 komentarjev na “Ulica Blogorole”

 1. miran pravi:

  No Marko, ali ni boljše, da te nekdo nosi v srcu ali, da ti sočloveku postaviš spomenik zadovoljstva kakor, da se greš takih neumnih malenkosti?
  Kaj naj mi tak blog, kakršen je ul. Blogorole sporoči, kakor to, da imaš preveč časa.
  Takega, Marko, te resen človek ne potrebuje. Oprosti, saj ne rečem, da ne velja tudi kdaj uiti nekim življenskim načelom, ampak imam občutek, da delaš bloge na silo in površno.

 2. Jasna pravi:

  Ej, stari ti si prvi, ki mi je v življenju rekel, da nisem preveč brihtna punca. Čeprav jaz sama pri sebi to itak vem samo drugi ne vedo. Ti si prvi, ki je to pogruntal. Všeč mi je, da me imaš za ne preveč brihtno to je seksi kombinacija recimo lepa in glupa. Ni mi ravno všeč beseda zalezovalka. Dejva se zmenit, ti samo povej in jaz ti takoj zapojem tisto od Bijelog dugmeta: Došao sem da ti kažem da odlazim. Darilo od kolega ti originalno. Tisto kar sem se jaz spomnila je navadna bedarija.
  Recimo meni se tudi Boro Dežulović ne zdi preveč brihten. Sploh od kdaj sem ga videla v nedeljo pri Stankoviću v NU2. Zamišljam si kako Boro piše kolumne, ziher pred seboj ima specijalne zemljevide, ko vedno opisuje kaj se je zgodilo v zadniji provincijski “selendri”.
  Pa Marcel se mi je zdel v Hri-barju mal “prfukjen”. Od sobote jaz tega človeka nimam za čist diht. Vbogi Jovanovič kaj je moral trpeti in samo kimati Štefančičovim nebulozam. Hribar je vseeno večji car. Če pa jaz nisem preveč brihtna in, če si mi ti tako všeč to pomeni, da tudi ti nisi bog ve kaj, če si za eno tepko bog in batina?

 3. Alex van der Volk Alex van der Volk pravi:

  Sem prebral že v četrtek. Zdaj te pa prav lepo prosim, če prijatelja pocukaš za rokav in ga prosiš če ti pove kje je to nabavil. Ker sem nekoga, ki bi izdeloval kaj takšnega sam že iskal, a žal neuspešno.

  Tisto o blogerjih in kolumnistih pa je sumljivo podobno mojemu nedavnemu prispevku, katerega naslov je bil (heh) Kolumnisti in blogerji.

  Vesel Božič tebi in tvoji družini, Marko

 4. blitz blitz pravi:

  No, jaz ne bi živel na ulici živega človeka, če že vprašuješ. Sploh pa ne takega, ki ga zalezujejo :wink: Ampak kot te več ne bo, bom predlagal, da v Crnkovičevo preimenujejo Ulico Luize Pesjakove.

  Glede Jasne si pa po moje nekoliko protisloven, da ne rečem preoster. Najprej izjaviš, da se ti ne zdi preveč brihtna, malo kasneje pa, da nikoli ne veš ali misli zares ali se heca. To slednje vsekakor drži, ampak po mojih skromnih izkušnjah je to dokaz brihtnosti. Kot nekoč pri Štefanu, za katerega sem kasneje zvedel, da je z mano v žlahti, torej mora biti brihten. :wink:

  Jasna je čisto OK, brihtna, razgledana in ena mojih ljubših komentatork, a iz ne vem kakšnega razloga ne mara muslimanov. Kar pa je po moje njena edina hiba. :lol:

 5. Dajana pravi:

  ahahaha, pa ti imaš že svojo ulico! Kako sem vedela! No, eko, a nisem jasnovidna? Ulice po meni pa res ne bi imela. Mogoče v Ameriki. :) Mogoče pa jih že imam – od kakšnih prejšnjih življenj. :shock:
  Ne, resno Crni: Intervju je zelo dober. Se strinjam s tem, kaj praviš o blogih in se strinjam o tem, kaj pišeš o facebooku. Popolnoma. Prosim, da to ven iz in daj na poseben post. Ker je res pomembno in ker… madona, kaj so ljudje res tako zahipnotizirani s tem internetom, da ne vidijo, da je FB samo izguba časa, reklama za multinacionalke in… povzroča samo odvisnost. Samo odvisnost. :(

  Želim vsem vesel božič!

  http://www.youtube.com/watch?v=YwkuS9FlB7M

 6. Pris Pris pravi:

  Moje mnenje je, da se s temi ulicami preveč obremenjujete. Če bi imel svoje lastno stanovanje, bi mi bilo vseeno, tudi če bi bilo na Hitlerjevi aveniji, samo da je moje. Očitno pa se bom moral celo življenje seliti, tako da ni bojazni, da bi se pretirano navezal na ime določene ulice. ;)

 7. Žogca pravi:

  No … Raje v lastniškem na Hitlerjevi ulici kot v najemniškem in na ulici Matere Tereze. ;-) Pa vseeno imam rada lep naslov. Saj ga tudi imam. Ker je politično neobremenjen, menda tudi ni strahu, da mi ga bodo zamenjali.

 8. Jasna pravi:

  Blitz: Kaj sploh pomeni brihten? Je to načitan, razgledan ali kako drugače inteligenten človek? In nazadnje po čem Marko, da je on brihten? No nikoli si nisem niti domišljala, da sem takšni veličini do gležnja. Jebi ga treba bo IQ teste delat. Ma hecam se. Važno je, da se človek počuti dobro v svoji koži in jaz se.

 9. blitz blitz pravi:

  Jasna, ob vsem spoštovanju do MC, ampak o veličini govoriti pa je le nekoliko pretirano. Sicer je pa tvoj komentar še en dokaz za brihtnost.

 10. david.pelko david.pelko pravi:

  Vesel božič vsem brihtnim in nebrihtnim, lepo praznujte :)

 11. Jasna pravi:

  Marko: V tistem intervju v Blogoroli omenjaš balkansko muziko in Bijelo dugme. Ves opus Bijelog Dugmeta in balkanski. Recimo Bregović je naredil komad Ima neka tajna veza po zelo podobnem principu kot Greg Lake iz ELP From the beginning. Pa Vlado Pravdić je imel na Hammondu veliko yesovskega. Takšni so bili trendi takrat. Brezveze mi je, da človek zaničuje tisto kar se ni niti potrudil spoznati. No lahko je meni, ko sem se rodila rockerju.

 12. blitz blitz pravi:

  Uh, Marko, zgleda, da vsebujejo tvoji teksti o imenih ulic neke skrite balkanske glasebene porno vsebine. Iz Papeževe ulice smo prišli do Momčilovih seksualnih eskapad, Crnkovičeva 44 pa bo glede na razvrat Gumbov bržas še hujša.

 13. Jasna pravi:

  Blitz: Ampak od kod Marku to, da sem še kar duhovita. Pa se sploh ne trudim. Zaradi duhovitosti, ki je prirojena sem imela v življenju samo težave. Še zdaj se živo spominjam kako me je pri verouku nuna skoraj nagnal ven iz učilnice pri komaj sedmih letih. Rekla je Bog je vseposod okoli nas. “Tudi v WC školjki” sem jo zaprepadeno vprašala. No, ko je ravno Božič sem se spomnila te anegdote iz otroštva.

 14. franc pravi:

  vsem na MC blogu, avtorju in komentatorjem, želim prijazno božično praznovanje, v novem letu pa zdravja in veliko blogarskih užitkov.

 15. smukc pravi:

  taku, pa radi se mejmo :)

 16. markopigac pravi:

  Sem mislil, da bosta kaj pametnega dorekla v intervjuju blogorole. Bulšit v glavnem.

 17. fetalij fetalij pravi:

  zanimiv intervju v blogoroli, predsem markov pogled na FB je interesanten… ;) tistega z internetnimi volitvami pa ne oprostim (zdaj, ko sem naletel na to) :lol:

 18. Jasna pravi:

  Ni Božiča brez Grega Lakea, kamel in puščave. http://www.youtube.com/watch?v=LRkOwp19n4k&feature=related

 19. webmaher pravi:

  samo za Jasno, katere IQ je precej velik :-)
  http://work.sibila.si/public/forum/jasnina_ulica.jpg

 20. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Ja, seveda se strinjam s Pigacem tokrat. Bulšit v glavnem je, ker nima smisla spraševat o nečem, kar je bilo pač v zadnjem času objavljeno na blogu, razen če je posebej zanimivo. In pojma nimam, zakaj bi bilo razpredanje o Zappi posebej zanimiva informacija. Bulšit je tudi zato, ker je Simon dovolil, brez podvprašanj, da Marko natrosi neresnice in še za mimogrede potunka kakšne dobre blogerje v drek, kar je njegov najljubši hobi.

  Dragi Crnkovič:
  Internetnih volitev nikoli ni bilo, ampak je šlo za glasovanje samo registriranih soblogerjev in ne bralcev. Res pa je, da bi dobili verjetno ven v glavnem šit po mehanizmu kvantitete. No, ampak, če si pozabil, da tisto niso bile internetne volitve v pravem pomenu besede, neverjetno izpade tvoje cinično vprašanje “In kaj dobimo?”! Kaj smo pa dobili??? Dobili smo enega kvalitetnega “kolumnističnega” pisca, ki je med drugim tudi novinar, mladega avtorja z zavidljivim pisateljskim talentom, ki se bo, upam, vsebinsko še razvil, da ne bo zabaval samo mladež, in Ladytrač avtorico, ki vsebinsko predstavlja mehanizem kvantitete. Glede na to, da si pojem mehanizma kvantitete diskreditiral, kot da bi bil intelektualec s prefinjenim okusom, je vse skupaj smešno, saj je ravno avtorica po mehanizmu kvantitete zdaj spet med hišnimi, torej sta po tvojem mnenju nekaj negativnega, kar smo dobili takrat ,dva izmed najboljših blogerskih piscev. Človek se vpraša, ali si res tako komolčarsko žleht, da take stresaš, ali pa butast. Druge možnosti ni. In tudi ko govoriš o mehanizmu kvantitete kot ne vedno zadostnem faktorju, ni opazit zadovoljivega procenta mehanizma kvalitete med hišnimi. Ampak predvsem nekvaliteta, površnost, kvantiteta in seveda prijatelji, od katerih sta dva pisca omembe vredna, kar je zgolj naključje.

  Kar se tiče sprenevedavega namakanja mene, si me pa zelo zajebal. Čestitam. Zdaj me ljudje gnjavijo, ker želijo postat člani tvojega hate kluba in nimam miru. Za to pričakujem opravičilo! Za zavajanje s tvojim stavkom, ki namiguje, kot da naj bi prej med nama vladala ena sama harmonija in strinjanje, ker ljudem, ki ne sledijo blogom tukaj lahko ni povsem jasno, da temu pač tako ni, nikoli ni bilo in zadeve ne potekajo nič drugače kot so nekdaj v strinjanjih in nestrinjanih ter razlogih, opravičila ne pričakujem, ker mi je jasno, da si pač hudoben in sebičen po naravi.

  Pol ti je seveda oproščeno, ker si si nabil slogan “Hitreje pišem, kot mislim”, zdaj pa z leti naraščanja modrosti celo napredoval v “Raje pišem, kot mislim”. Čestitam!

  In Mrkaić ali Pezdir nikoli ne bi mogla s svojimi transparentnimi provokacijami škodit kulturnemu prostoru kot lahko Crnkovič od znotraj, zato ne skrbi. V kolikor bi želel Mrkaić uničit kulturo v celoti, nima smisla, da se trudi, saj za to lepo skrbijo ti in tebi podobni notranji kamuflirani teroristi.

  In peticija za risanke ni bila zaman, saj jih je POP TV uvedla ob 18.45, pa če ti še tako podpiraš pravice faking telenovele (si dobil vlogo ali je vloga frenda dovolj močan razlog?), gospod intelektualec s prefinjenim okusom.

  Srečno Novo Leto, obilo dodatne snobiš kramarije in navlake tudi v času recesije ti želim, pa da bi dobil še kakšno kolumno kje in jebal v glavo uspešne blogerje, s katerimi se po logiki stvari spičiš, s še večjim užitkom. Mimogrede … a veš, da je Katarina po tem, ko si ji spustil nemarno komolčarski komentar, naj zapre svoj škodljiv blog, dobila redno kolumno? Zdaj je tvoja Janasta štajerska konkurenca. V imenu mame versus V imenu očeta. Kako ganljivo! Očitno ima lahko tvoja škodoželjna referenca pozitivne učinke.

 21. webmaher pravi:

  Marko zdaj si pa dobil kar si zaslužil, Aleluja :-)
  Simona bila si odlična pri Hribarjevemu Cityju :-)

 22. webmaher pravi:

  evo še ulico…ne pardon, avenijo za Simono :-)
  http://work.sibila.si/public/forum/avenija_simone-rebolj.jpg

 23. miran pravi:

  SimonaRebolj, zdiš se mi zanimiv čustveni lik. Tvoja čustvena konstrukcija je dovolj intelektualno provokativna, da si te želim pobliže spoznati. Namreč zakaj?
  Preprosto menim, da bi se ob tebi nekatere moje rezerve(umetniške seveda)še boj sprostile in razbohotile. Pri svojem namreč potrebujem soljudi.
  Ti si mis mojega okusa!
  Moj email ima crnkovič!

 24. Dajana pravi:

  webmaher: A lahko dobim jaz Nabrežje? ;)

 25. Dajana pravi:

  Na rdeči barvi. Ta zelena je grozna. :(

 26. Jasna pravi:

  Ja Fetalij meni je tudi zanimljiv Markov intervju. Recimo najbolj me je, začudilo, da mu fetiš Nokia ne pa visoke pete. Potem sem osupla nad najljubšo skladbo Šostakovič 8. simfonija. prej je omenjal Smoke in the wather kot njemu zelo ljubo skaldbo. To mi je ravno tako kot, da bi metuljčkarji z abonmaji hodili na rock koncerte, mahali z glavo, vpili z dvignjenimi rokami. Tega ne razumem. Poznam klasike, ki nikakor ne morejo dojeti rock scene, ker to je nezdružljivo. Pri Marku pa je vse možno.

  Premišljevala sem kako je v resnici Marko brihten, pa sem se spomnila, da je svojo brihtnost že dokazal pri Milionarju, ko se mu ni uspelo uvrstiti niti med tekmovalce. Hitri prsti so za njega bili pretrd oreh. Potem se je zgovarjal nekaj na gumbe, češ z gumbi je bilo nekaj narobe.
  Drugače za mene si aroganten ampak ful faca.

  Webmaher: Tuki se ne gre za IQ, ( inteligenc je več vrst ) jaz njemu drugače nisem simpatična. Preveč ga nadlegujem, mu težim in misli, da ga zezam. Ampak raje sem manj brihtna kot hohštaplerka ( kot on ), in raje vidim, da on meni kaj takega reče kot, da to jaz rečem njemu.
  A si ti želiš zaviti mal v to ulico?

 27. webmaher pravi:

  @jasna, zaenkrat sam mal firbcam :-)
  evo od zdaj najprej vsa naročila sprejema in zaračuna Jasna :-)
  Dajana je zadnja, kje dobila v reklamne namene :-)
  http://work.sibila.si/public/forum/dajanino-nabrezje.jpg

 28. Dajana pravi:

  webmaher: I love you. :) ))) Hej, prosim, oglasi se na mejl :)

 29. Jasna pravi:

  Simona: Meni se zdi, da si se včasih z MC-jem bolj strinjala kot ne. Tvoji komentarji so bili večinoma:” podpišem”.V bistvu, jaz sem se z njim manjkrat strinjala kot ti. Kakšen paradoks MC- ju skoraj večinoma kontriram pa sem njegova največja fenica. Ker moja politična ali kakšna druga prepričanja niso nagajanje ali dobrikanje njemu. Jaz jih samo strastno zagovarjam ( Muslimani in Koran, NoB-a, kapitalistični aranžmaji in socijalistična zastavice na Brdu, glasba…. ).

 30. david.pelko david.pelko pravi:

  No, se bom še jaz oglasil ob koncu leta, v katerem sem tudi sam bil aktiven kar nekaj mesecev.

  Simona, ti si komentatorska svojat in si zaslužiš moje mesto na blogresu naslednje leto :mrgreen: (joke)

  Simona, tisti komentar, ki ga je Crnkovič spustil Katarini, bi ji ga najraje tudi jaz, ker je bil naslov in prispevek res bebast in prekleto depresiven. Mislim, da je pisala o tem, da bi se najraje ubila (pa se ni in se tudi ne bo), lahko bi pa do tega dejanja res pripravila koga, ki je na dnu, da bi to storil. Njeno pisanje se v glavnem vrti okoli seksa, bivšega moža, ki je/ni prasec itd…. Saj ni s tem nič narobe, tudi jaz včasih kaj pokomentiram, kadar napiše kaj dobrega ali provokativnega, ampak ni najboljši primer nekoga, ki pač po novem piše za časopis.

  Kar se pa “hišnih” tiče je pa vse skupaj res totalna polomija, brez zamere. Marko Crnkovič, če daš kaj na svoje ime in svoje delo se spravi k sebi in postavi sistem hišnih blogerjev na raven, ki je vredna nekega resnega urednika blogosa.
  Večkrat sem že opozoril, da je zadeva smešna in neodgovorna do nas, blogerjev in komentatorjev. Stanje je nevzdržno, tako kot je.

  p.s. mogoče bi bila rešitev narediti dve ločeni skupini hišnih blogerjev. V prvi skupini bi bili tisti, ki so nominirani po “politični” strani in v drugi skupini tisti, ki so si to zaslužili s kvaliteto, popularnostjo, provokativnostjo, zanimivim pogledom na svet in problemi, itd…

  Imam ogromno pametnih nasvetov, ki so se mi porodili ob vsakodnevni uporabi blogosa, vendar jih kar takole, zastonj, ne izdam :mrgreen:

 31. Jasna pravi:

  Webmaher: tale skladba, ki jo izvaja seksi Robbie je zate ( meni so v njej tako všeč zvonovi )

  http://www.youtube.com/watch?v=LtWSR89UhRg&feature=related

  Greg Lake je za Marka (če sem slučajno pozabila napisati ).

 32. webmaher pravi:

  @jasna hvala ;-)

 33. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @webmaher:
  Hvala … Osebno si dam 3. In hvala za ulico. Zakaj imam številko 29 bom tuhtala do naslednjega leta … hehe …

  @miran:
  Hahaha … Zanimiva “oda”. Moj mejl je pa na mojem blogu objavljen.

  @jasna:
  Brez potrebe me maltretiraš. Kaj se tebi zdi, je večinoma smešno. Blogam eno leto. S Crnijem se je začelo slabo. Ob aferi Mavec, kjer moji kom. niso bili naklonjeni. Potem kreg, ker sem ga označila za snoba, kasneje za fašistoidnega. Nič mi ni ostal dolžan seveda. Potem boljši časi. To, na podlagi česar mi podtika, kar mi podtika, je dokazljivo neresnično. Lahko si prebereš moj zapis Fetalij T. blogira. Poglej datum, kdaj že sem kurcala njegov odnos do blogerjev. Potem Kaj pa lačni v Afriki. Poglej datum in kdaj že sem pizdila zaradi načina v zvezi s hišnimi. Potem je tu na primer še Miša Molk preverila teren, neurje zahrumelo. Kako škodljivi se mi zdijo kakšni njegovi pamfleti. Komentarjev je polno, kjer sva se počila. Če nimaš amnezije, se verjetno spomniš pričkanja, ko je objavljal politične manipulacije pred volitvami. No, in potem meni ni objavil zapisa dan pred volivnim molkom. To je bilo že med hišnevanjem. Po dolgem času sva se strinjala o uniformicah v osnovni šoli. Tega se spomnim, ker je nek komentator to označil za praznik, češ, Crni in Simona na istem bregu, neverjetno. A je tudi to pokvaril, saj je že kmalu pojasnil, da bi v kravate in uniforme vtaknil vse, kar leze in gre po službah. Fašistoidno. Moje strinjanje je bilo socialno motivirano pri zgodnji vzgoji otrok. Nekaj popolnoma drugega.

  Seveda so pa obstajali njegovi zapisi (saj jih sesuje po deset na mesec), kjer sem tudi jasno izrazila strinjanje ali pohvalo, ko sem tako mislila, ja. Tudi z omembo na svojem blogu enkrat, ko smo vsi izpostavljeni hišni naenkrat pisali na temo komedije in se je tako šikalo, ker je bil Marko prej v eni zadevi.

  Nisem jaz ena pizda, ki po defoltu nekoga jebe v glavo. Ni pa res, kar hoče na silo prikazat Crni, da je bilo vedno vse v redu, zdaj pa ni več. To počne zato, da bi mi zaprl gobec, kar je svinjsko. Namreč v teh zadevah, za kar gre, ga nisem podpirala že prej nikoli!!! Da pa piše o podružbljanju problemov kot kolumnist in o Ruplu kot nečem neškandaloznem, medtem ko sam itak Rupluje, pa ni stvar mojega nehišnovanja, ampak nebuloz, na kakršne se pač po svoji oceni odzovem, kot sem se vedno!! Tudi o hišnovanju sem se že prej. Vedno!!! Samo Marko vidi razlog, da naj se tokrat ne bi, ker sem vpletena. Jok! take fore poznam in se mi gabijo.

  Ti je zdaj jasno, jasna?! Ali se bom morala strinjat s Crnijem, da nisi prav brihtna punca, kot je izjavil v intervjuju. A ni prijazen?

  @david:
  Katarina ima od nekdaj takšen blog, kot ga ima. Ja, je provokativen v svojem reality šovu in za marsikoga lahko sporen. Vendar Katarina je bila Crnijeva muza. Povabil jo je celo na okroglo mizo na dneve knjižnega sejma kot gostjo. Ne avtorja kakšnega literarno obarvanega bloga, ampak Katrininega in Saše Gerčar. To so Crnijeve prioritete. Prej je imel rad Dajano. Ko je vzljubil Katarino, je javno užalil Dajano z izjavo, da ona vabljena ni. No, potem se je spičil tudi s Katarino pač. In izjava, naj nekdo zapre svoj škodljiv blog, je za nekoga, ki nekoč ni niti približno tako mislil, ampak avtorico celo propagiral, milo rečeno pretirana, nekonsistentna in osebno moivirana. Nima veze z različnimi mnenji in argumenti o njenem blogu. Midve s Katarino se ne komentirava, ker nima smisla … hehe … Lahko pa spijeva kavo v družbi in sva čisto pijazni osebi druga do druge.

 34. Jasna pravi:

  Simona: No meni so ostale v spominu stvari, kjer si se strinjala z njim ( recimo Bushev obisk na Brdu, socijalistični aranžmaji in zastavice ). Zdaj mi je jasno.
  Prijazen je, še kar. V tistem intervjuu me je opisal kot, da sem Ferrari z blatniki od Spačka. Po mojem ne misli, da sem butasta samo grem mu na qurac. On že ve zakaj.

 35. Jasna pravi:

  Katarina je bila Crnijeva muza? Jaz bi tudi bila rada. Kako se postane muza?

 36. webmaher pravi:

  @Jasna simpl ko pasulj..odpri blog in piši…če po mesecu dni še vedno ne boš muza, me vprašej ponovno :-)
  zakaj imaš blatnike od spačka na Ferrariju je tut prec jasno :-)
  sicer pa kr se tiče Marka mislim da ni najbolj primeren za urednika Blogosa…
  @Simona če bi rada drugo številko povej :-)

 37. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Jasna:
  ??? Tega se sicer ne spomnim dobro, ampak mislim, da nekaj v zvezi z mizerijo, da otroke silijo mahat z zastavicami Bushu. Ja, okej, takrat sem se strinjala in še marsikdaj s čim …

  @webmaher:
  Ne, ne … je kul cifra … a si kar na slepo udaril … Pa zelo lepe črke! Najs!

 38. Dajana pravi:

  Simona: Ne kapiraš. Mene Crni vendar ljubi še naprej. In jaz njega. Od prvega trenutka. ;) Kar niti slučajno ne pomeni, da bi se rada jaz z njim poročila ali imela karkoli z njim ali da predstavljam kakršnakoli nevarnost za njegovo ženo. Tudi jaz ne predstavljam prav nobene nevarnosti tebi, niti Katarini, niti hadu, niti volkcu… komerkoli! Prostora je vendar za vse!!!! Ogromno prostora je. Ampak pri nas so ljudje navajeni gledati na ovire in so ljubosumni in zavistni… in če so taki, potem ne bodo nikoli uspeli po svoje.

  Joj, ljudje no. Ne moreš imeti rad samo enega človeka. Oz. lahko, a to je dolgčas. Ne rezerviraj svoje ljubezni samo na enega ali pa samo na svoj ego, Simona. Pa kaj se tako sekiraš zaradi tega Siola. Če si že tako dobra, kot se imaš, pa odpri svoj SimonaSiol in bodi tam zvezda. Ti lahko tukaj sekiraš Crnija od jutra do večera. Bolj ko ga boš sekirala, slabše bo zate. Naredil pa ne bo nič. Nič. Torej nehaj! Naj te podpre Hribar ali nekdo, ki ima keš in bodi zvezda pri njem.Pa saj vse poznaš in vsi te obožujejo. ;) Možnosti so vendar neomejene. Pa kaj si se tako zapičila v Crnija. Crni bo fural svoje uredništvo tako kot ga fura od septembra 2006, dokler ne bo končno nekomu kapnilo, da bo pobral dobre blogerje, našel sponzorje in odprl konkurenco Siolu. Pa kako imate ljudje v tej majhni Sloveniji tudi v omejen prostor v glavi. Internet je vendar neomejen. Interneta ne enačite z majhno Slovenijo! In fouš fouš fouš, samo nerganje, samo pritoževanje. Ja, pismo no, pa a nisi že sama sebe sita? :(

 39. miran pravi:

  SimonaRebolj, ne bodi površna in preveč naravnana le nase. Empatija je pod vprašajem.

  Ta trenutek me ne zanimajo tvoji blogi, pač pa ti. To pa predvsem zato, ker sem prepričan, da se tvoja osebna krhkost kompenzira skozi provokacije. To gre tebi v škodo in je ogrožena tvoja osebna svoboda. Ne rečem, da si v stiski, si pa nesvoboden tip človeka.
  Daj vrži tvoj mejl. Ne vidim razloga, da bi se ljudje z resnimi nameni preganjali in obsesivno lovili mejle po blogih. Tako pridobljena poznanstva me pač ne zanimajo.

 40. oglej si to stran pravi:

  Lep pozdrav

 41. Lpotica dana pravi:

  haha

 42. kobilica kobilica pravi:

  …hm…

  na zdej,

  še malo pa mi bo žal da sem zavrnil intervju za Blogorolo…

  Kobilica 8)

 43. Jasna pravi:

  Webmaher: Pa jaz sem iz Dalmacije meni se nič ne ljubi, jaz bi narjajši spala vsak dan do 13.30. Nisem ravno jezikovno razvita “Slovenka”, da bi pisala blog, komaj komentarje skup sklanfam. Pa tudi, če bi bila nimam ambicij. Ko gledam kako Janša ustanavlja vlado v senci ( v senci? pa tak mraz je zunaj ) se nemorem načuditi kako se mu ljubi, tako slabo izgleda, da bi tudi njemu bilo boljše, da potegne do pol dveh. Osrečujejo me druge stvari recimo najbolj srečna bi bila čei bi mi uspelo “skinit” rif Superstation na klavinetu Stiviea Wonderja ampak mi ne bo, ker še Stivie ga v živo ne odigra.

  Tole Dajajo bi zadavila z lastnimi rokami. Hudiča pa koliko nas je to zaljubljeno v Crnkoviča. Tisoč? Če je tako čeden ( slikce ob intervjuju ), da mu se ne da upreti.

 44. Dajana pravi:

  Jasna: Jaz nisem zaljubljena v Crnija nič manj in nič bolj kot v vsakega drugega človeka. S tistim človekom, s katerim se pogovarjam, čutim malo več afinitete. Logično, ane? Na blogih in na internetu pa pride večkrat do lažnih impulzov, kjer ljudje napišejo besede, ki se potem lahko zelo različno interpretirajo. ;) Ker to, kar je na blogu, ni realnost! To je odvisnost. Bežanje! A veš, koliko fenov imaš ti, Jasna. Mi smo nori nate! :) Vsak človek, ki dobro komunicira in se pojavi na internetu, ima takoj horde oboževalcev za njim. Pa sploh ne mislim, da Crni dobro komunicira. Sploh ne. Kaj šele, če bi! haha :)

  Jasna: Prosim poslušaj o ljubezni, ki postavlja pogoje in o brezpogojni ljubezni pri St.Germainu, pa ti bo jasno, kaj mislim tukaj z ljubeznijo. Večina ljudi živi v pogojni ljubezni, ljubezni, ki ima ceno. Večina ljudi rezervira svojo ljubezen samo na enega človeka. To je potreba. Odvisnost, ne pa resnična ljubezen.

  http://www.youtube.com/watch?v=cqO_rJNCyKY

 45. lojzi pravi:

  Daj no Simonca, Jasna ima prav. Tvoji spori s Crnijem so bili vedno zelo obzirni. Ponavadi si vestno prikimavala njegovim kolumnam in zelo vljudno nasprotovala. Odkar nisi več hišna pa pljuvaš kot užaljen otrok. Ej, ej…

 46. david.pelko david.pelko pravi:

  Babe, dejte že mir, sumljivo veliko je že tukaj ljubezni, bom alergijo fasal :lol:

 47. danijel pravi:

  Če bi (hipotetično) šel za eno leto okoli sveta, in spet ponovno zajadral v že rahlo postane zalive blogosa, bi spet tu našel razmajane barke z imeni: crnkovič, dajana, blitz, rebolj, pelko, rado itd. Idite na zrak, med ljudi, predvsem pa se v jasnem večernem nebu ozrite po zvezdah in morda (ali pa tudi ne) vas bo prešinilo, da pa vendarle niste središče sveta.

 48. david.pelko david.pelko pravi:

  Ah, Danijel, ni lepo da ljudi, ki jih ne poznaš zmerjaš z razmajanimi barkami. Jaz živim zelo polno, sem zagotovo gliser, ne pa razmajana barka. Tudi za nekaj od teh, ki si jih omenil vem, da imajo družine, resen posel in odgovoren način življenja do svoje okolice in družbe.

 49. miran pravi:

  David, Danijel zmerjal ljudi, da so razmajane garke. Kar razumem je mislil na tisti del, ko se predstavljajo na blogu.

  Blog je pač(Crnkovičev seveda) stvar, ki ti daje možnost, da se poleniš, da nič ne misliš.

  Crnkovičev domet je lahek plen in predstavlja možnost, da se srečaš z vsebino na neintelektualni ravni.

  In včasih človeku zapaše, da se poigra s bolnim snobidstom, ki se v življenju ni realiziral.

  Posledice: nezdravljeni bloger.

 50. david.pelko david.pelko pravi:

  Miran, kaj si toliko zapel na Crnkoviča?

  Vsak človek ima dobre in slabe lastnosti. Tudi tebi MALO samokritičnosti ne bi škodilo.

 51. blitz blitz pravi:

  danijel, jaz za oziranje po zvezdah ne potrebujem jasnega neba, niti večera, dovolj je, da se kadarkoli ozrem okoli sebe. :smile:

 52. miran pravi:

  David, ko je človek avtor nečesa, v tem primeru Crnkovič bloga, se mora socializirati do te mere, da je okusen. Ne more Crnkovič na svojem blogu dobesedno zmerjati ljudi. Pa kaj je on?
  Spomnim se primera, ko je Jasni napisal, da je koza.A je to stvar lastnosti nekega človeka? Tudi ubijanje ljudi, je stvar slabe lastnosti, vendar je to stvar srednjega veka.
  Crnkoviču bi morali z zakonom prepovedati javljanje na take načine. Fant je neokusen in jemlje nivo narodu in posameznikom.
  Ponavljam, kar sem že zapisal. Ne more Crnkovič zdraviti svojih kompleksov tako, da se na primitivne načine javlja javnosti.
  A smo res take ovce, ljudje Božji, da padamo na psihotične finte!!!

 53. Jasna pravi:

  Danijel: To tudi Marko omenja v intervjuju, ampak tako je vseposod. V gostilnah so vedno eni in isti.
  Pri maši v nedeljo so vedno isti. A ne Miran? Koza gor ali dol ( bil je izluđen, izprovociran, natjeran ) jaz sem polna razumevanja do njega.
  Dajana: Eh, ti mala ulizica! Ne, pa ti si totalna ulizica!

 54. Lpotica dana pravi:

  Vsem tistim kateri proslavjate bozic Srečan Božic In Godina Nova

  Hvala!!! Radio-Bosanka.net

 55. SREČAN BOZIC pravi:

  Vsem tistim kateri proslavjate bozic Srečan Božic In Godina Nova

  Hvala!!! Radio-Bosanka.net

 56. Hapy New year pravi:

  2009

 57. NoMercy pravi:

  Ko človek oz. njegovo ime postane “javna lastnina” uide uporaba njegovega imena v obeležitev oz. v to, da se živi zavzemajo za to, da ima nekdo pomnik, pač iz nadzora.
  Upam, da se M.C. ne bo “ponesrečilo” kaj, kar bi njegov ime in priimek bil deležen javne obeležitve — vsj ne v kraju, kjer živim, da mi ne bo treba nekoč po netu iskati tega zapisa.

 58. štulič pravi:

  @pelko; pa saj ne gre, da bi koga zmirjal!? Človeku se lepo v obraz pove, kar mu gre!
  ..če s’ pa đubre, si pa đubre do_kraja. :)

 59. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Dajana:
  Meni se tvoje po vetru prilagojene hinavske litanije in kvaziinteresi že zdavnaj zdijo zanimivi samo v kontekstu psihoanalize mejnih primerov. Ja, ti si se tako sekirala zaradi urednikovanja, da si furjasto besna spokala k drugemu ponudniku. Sem te hodila jebat v glavo zaradi tega?!! Tvoja stvar! Jaz se pač očitno ne sekiram niti pol toliko in se mi s selitvami res ne ljubi ukvarjat, razen če bi videla kakšne druge interese, ne pa užaljenosti zaradi administratorja oziroma urednika. Komentiram pač, kar se mi lušta komentirat. Saj sem tudi tebe že gnjavila. Me pogrešaš, al’ kaj? Tukaj sem pač pokomentirala Crnijev intervju. In? Jutri bom koga drugega. Kar se podpore tiče, je očitno ne pričakujem od Crnija in je nikoli nisem! Mogoče sem se kdaj davno nazaj v življenju precej zmotila in šla fukat s kretenom, pri ocenah očitnega o mejah verjetnosti glede na značaje in okoliščine pri podporah pa tvojih pridig res ne potrebujem. Upam in ti tudi privoščim, da boš prebolela Hribarja in mi ga ne boš servirala pod nos za vsako figo. Se strinjam … križ je z zavistmi, ampak zame je to samo floskula, zate pa tega res ne morem trdit.

  @lojzi.
  Stvar je taka! Jaz imam argumente in dokaze, ki sem jih podala tudi jasni, ostali so raztroseni po netu, a vem, kako jih najti. Ti mojih obzirnih negativnih kometarjev za primerjavo s kao neobzirnimi nisi podal. Sploh je pa takole … Ko se pojavi nek lojzi z neko trditvijo, ki je pač žlehtnobno privoščjiva, se moraš zavedat, da predstavljaš avtomatsko anonimnega brezkurčnega bednika. En pičkin dim, ki je zagotovo tudi klon enega izmed tistih, ki bi itak salutirali vsemu, kar pase škodoželjnost na moj račun. Ej, ej, ej … malokurčični lojzi, predstavi se mi, pa mi boš povedal svoje kretenoidnosti v faco, če te ne bo preveč sram samega sebe.

  Ti je všeč stopnja obzirnosti komentarja? Jaz sem uživala.

 60. david.pelko david.pelko pravi:

  Štulič, tudi tebi vse naj naj v letu 2009 :)

  http://www.youtube.com/watch?v=C69lDom1JVg

 61. Urška Urška pravi:

  Mogoče se res zdi, da je Tadej “nekje daleč”, ampak v resnici je samo “nekje drugje”. :-)

 62. Rak pravi:

  “Ljudi i žene”, pa kaj vam je, da še na praznične dni tolčete iz težke artilerije in vlečete na dan stare grehe in zamere. Nekateri so pač “kakv bio, takav ostao”. Ajde, “udrirte brigu na veselje” ali pa vsaj preklopite na radio DUR za malo sprostitve v teh dneh. Dobra muzika za stare, malo manj stare in nas najmlajše :mrgreen: Pa še obilica zdrave zafrkancije je servirana zraven. :cool:

  Sicer pa vsem na tem blogu prisotnim, resnim, neresnim, ostrim, zajebantskim, snobom, napadalnim, (pre)pametnim, zamerljivim, dobromislečim, etc….. , prijeten konec leta vam želimin in….. “please, take it easy” v prihodnjem. :grin:

 63. Jasna pravi:

  Ej, Dajana kaj misliš s tem: to kar je na blogu ni realnost, to je odvisnost. Bežanje! Ne kužim? Meni se zdi ravno to realnost, iskrenost, nenarjenost….MC-ju ne bi nikoli upala ni pisniti v živo (srce bi mi preveč poskakovalo, ko bi gledala te ledeno modre oči). In zakaj bi nekdo bil nor na neko zablojeno punco kot sem jaz, ki se ji blede o Ferrariju z Spačkovimi blatniki, kot asocijacija na MC-jevo izjavo v intervjuju ( ” še kar duhovita ampak ne preveč brihtna”).

  Pelko: Ti da si gliser? Kaj pa, če si trabakula? Si pa nedosleden, kakšen show si ti imel včasih z Crnkovičem, zdaj pa Miranu držiš prodike.

  Kaj si ti že rekla Lojziju, da ima pol qrca pa samo eno jajce? Hudo!
  Sašo Hribar tud teži s tem predstavljanjem sploh, če ga kdo šimfa na forumih. MC tudi, celo si omisli seminar na to temo. No in kaj bi imela od tega če bi ti se predstavil in rekel, da je Štrbenčev Lojzi?

 64. Jasna pravi:

  Zadnji odstavek se nanaša ne Simonu.
  Pelko kaj svinjaš MC-jev blog z tem zanikrnim Srbom
  Borom ( kakosežepiše ) Čorbo. Ti si za njega bečki konjušar ( tako kot vsi Slovenci ).

 65. mgerencer pravi:

  @Jasna

  Vse naj naj :) Men je good!

  http://www.youtube.com/watch?v=NL9Noz2IKGE

 66. david.pelko david.pelko pravi:

  Jasna, pa kaj moramo res vse sranje, ki se je čez leto zgodilo, spet spraviti na dan?

  Si pozabila, da je mene Crnkovič nekajkrat grdo užalil in me razjezil do te mere, da sem se mu začel maščevati? Ko sem spoznal sceno in ko sem uvidel kako zadeve tečejo sem odprl svoj blog. In tudi veliko manj časa imam za bloganje. Če ne bi bilo praznikov, me tako ne bi videla. In ja, v življenju sem gliser, na blogosu pa trabakula. Zadovoljna?

  Boro sem zavrtel štuliču v odgovor na njegov komentar pod št. 58.
  Drugače pa nisem fan srbohrvaških skupin :D

 67. Jasna pravi:

  mgerencer: Wau! Koliko besed, koliko teksta in vse se izide v taktu. Fascinantno! Tale je za mene: “Boli me, če folk govori, da sem glup.”
  Thanks, tole mi je bilo neznano.. Tudi tebi vse naj, naj….
  Veš, jaz bi v življenju rada bila Valentina Lisitsa. Greš marca na koncert?

  Pelko: Tole z trabakulo je hec. A ni hecno ime za ladjo? Tudi tebi vse naj, njaj….Poznaš tisti komad od Indexsov: Ti si mi bila u svemu naj, naj…ali Bacila je sve niz rijeku. A ti to tudi ni všeč?

 68. david.pelko david.pelko pravi:

  Jasna, od Index-ov so mi najbolj všeč Žute Dunje. Famozno se je slišalo, ko so jo zapeli in zaigrali skupaj s Kreslinom.

 69. Lutalica pravi:
 70. Lutalica pravi:

  use najlepse v novem letu od dj-lutalice

  http://lutalica-radio.no-ip.info:8000/listen.pls

 71. Dijana pravi:

  Ha ha ha, kaki komentarji! Hvala za dobro zabavo!
  Jasna, ti si mi prava zvezdica ***** (ti jih dam pet, ker si jih zasluziz)
  Seveda se ne bi mogla do solz nasmejati, ce ne bi bilo Simone Rebolj. Punca, od tebe pa res smrdi na tem blogu. Te ima sploh kdo rad razen tvoje mame?
  Lepo mi bodite!

 72. Dijana pravi:

  zasluziz = zasluzis

 73. webmaher pravi:

  @Jasna ti si mi skoro u svemu naj naj naj :-)
  kao prava Dalmatinka kad te uhvati fjaka možeš spavat i dulje :-)
  sicer pa je bil Hajduk moj najklub, še posebno ko je Oblak tam špilal :-)

 74. Jasna pravi:

  Eh, folk thanks za ( za kaj že?).

 75. markopigac pravi:

  simonarebolj, ti nimas lajfa? mislim, rijl lajfa?!

 76. miran pravi:

  Simonarebolj!
  Si pa oštra. Hudič, spopasti se s tabo na vseh nivojih, je darežljivo. Pač povlečeš.
  Kako privat življenje?

  Si potešena, ali doživljaš le orgazme duha pri izpovedih, npr. na blogih?

  Bil bi tudi v vlogi podnajemnika, samo, da bi se boril proti tebi za dosego nekega skupnega imenovalca. Pač zanimivo.

  Ko bova skupaj uvodno nekje večerjala, se ti bom prepustil do te mere, da bova poznejo v enosti dosegla cilj, po katerem tako hrepeniš.

 77. olna pravi:

  Se opravičujem, ker bom malo prekinila tok nepozabnih dialogov in monologov tukaj z enim vprašanjem – baje je nekdo od hišnih “razpisal natečaj” za najbolj posrečeno blogersko misel leta. Vendar tega nikjer ne morem najti. Mi lahko kdo pomaga? Hvala.

 78. miran pravi:

  No, morda bi dal eno možnost, namreč pišem aforizme in jih tudi objavljam. Pa ponujam enega svojega:

  RAJE KOT ENOMINUTNI MOLK, NAJ NA MOJEM GROBU VSAJ ENO MINUTO GOVORIJO RESNICO.
  Miran Rustja

 79. danijel pravi:

  Marko Pigac je povedal vse – v enem samem vprašalnem stavku. Temu folku manjka resnične interakcije s PRAVIMI (IN NE VIRTUALNIMI) ljudmi, ob tem, da se že povsem očitno utapljajo v svojih kompleksih. Simona Rebolj pa je klinični primer tega stanja.

 80. Jasna pravi:

  Vsak ima svojega naravnega sovražnika. MC ima Simono, pa kaj?
  Danijel prav imaš. Tole pri MC-ju že prerasta v obsedenost.Nekateri smo mu dali dušo. Grem jaz rajši ven pa bom še kaj videla ( ugani kaj? ).

 81. xxx pravi:

  Rahlo offtopic…

  Simona ni več daleč od php-ja. Pravzaprav bi tam morala že biti.

 82. NoMercy pravi:

  pisci komentarjev, ki nimajo zveze s temo / naslovom:
  DRIPCI.

 83. miran pravi:

  Ne analizirajte in postavljajte diagnoze SIMONI.
  Pač ponudite ji prijateljstvo. Jaz sem to že storil in čakam.

 84. webmaher pravi:

  dripac NoMercy fental si pdf in jaz ne morem nič prebrat in kako naj pol pametno komentiram :-)

 85. štulič pravi:

  @pelko..v cjeli s’m itak vsaj…… 1 (enkrat) al’ pa vsaj, 2 (dvakrat) v treh mesecih, zatu ti sporočam, da če ‘maš dobro agencijo_d’j saj

  (še vedno preveč časa preživiš na Blogosu!! )

  sr :roll:

 86. Jasna pravi:

  Danijel: bila sem zunaj in ti lahko povem, da je zunaj pravi folk še bolj levi kot tukaj na Blogosu. Ti virtualni so še okej kakšne budale so zunaj. Marko je na tisti Blogorolini črno beli fotki tako očarljiv. Bravo Marta za črno- belo fotografijo. Ga bom printala in polepila sobo.

 87. david.pelko david.pelko pravi:

  Štulič, imaš prav. Res je, blog mi še vedno jemlje določen čas. Vendar vas bom vedno manj in manj sekiral. Boš videl :)

 88. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @jasna:
  Za lojzikaste komentarje bi me moral povabit na večerjo in se skozlat. Sicer pa, če bi se predstavil Štrbenčev Lojzi, bi povedal vse, že lojzi je kul in vseh ostalih petdeset klonov.

  @Dijana:
  Koza prekosmata! Kje si pa to pobrala, da me ima mama rada?! Ne blesavi! Sicer pa sočustvujem s tabo. Če ti smrdi nekdo, ki te do solz nasmeje, moraš bit pa res v globoki pizdi. Bi ti rekla, bodi mi lepo tudi ti, pa se mi ne zdi mogoče. Drž se punca!

  @Pigac:
  Pojma nimam, kaj je to rijl lajf. Pa mi intuicija govori, naj nikar ne vprašam Marka Pigaca za pomen, kaj šele smisel.

  @miran:
  Če te zanimajo moji orgazmi v privat življenju, naj te obvestim, da nisi edini. Niti nisi edini, ki bi bil rad moj podnajemnik, pa večerjal z mano s ciljem v “enosti”. Niti nisi edini, ki bi se rad boril proti meni s haluciniranjem o nekakšnem skupnem imenovalcu. Niti nisi edini, ki si rad domišlja, da ve, po čem hrepenim. Si pa eden redkih, ki si domišlja, da bom za vse te ponujane ekstatične darove mogoče kar sama prosila in se ti oglasila na mejl. Čestitam!

 89. miran pravi:

  Simona, gotovo sem pa človek, ki za dosego cilja dam sebe v neizmernih količinah. Ko bova ljubimca mi boš priznala, da imam prav.

 90. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @miran:
  Že ko namesto če me je tako fasciniral, da ti dam prav.

 91. Vanja pravi:

  zabavno otroško igišče, kjer mnalce manj sofisticirani komentatorji tako očitno uporbljajo projekcije, da mi postane kar naerodno za njih. Na primer Dajana govori o foušiji, nekoč Katarinina zaveznica, jo je ob njenem blogerskem vzponu zasovražila do dna duše. Nikoli ne zamudi prilke, da ne zagnoji o Simonini vulgarnosti. Miran pa…ohmiran, ki je na pimer lansko leto prav divje osvajal Jasno, zdaj Simoni preko neta dela psihološke analize o pomanjkanju orgazmičnih trnutkov…pa mi nekaj vendarle pravi, da je revež s plavimi jajci vendarle on sam. Mođiran, če se razjeziš, tole je lahko tudi tisti enominutni govor na tvojem grobu- ki si si ga zaželel, ko pride tvoj čas.

 92. lojzi pravi:

  Vanjica, nabrisal te bom na njegovem grobu.

 93. Jasna pravi:

  Lojzi: hahahaha, ti si izvenserijski….. ;)

 94. Marko Crnkovič Marko Crnkovič pravi:

  Dovolj tega nakladanja!

 95. deluca pravi:

  Ej mal berem tele litanije pa se človek res vpraša…?
  Pa kje js žvim? :)

 96. Žogca pravi:

  Deluca, v Sloveniji. ;-)

 97. Okapi pravi:

  >Dovolj tega nakladanja!

  To pač ni nakladanje. To je prvovrstna snov za doktorat iz psihiatrije.

  O.

 98. nevenka nevenka pravi:

  Čestitam za praznično vzdušje ;-)
  No, če ga žal še ni, pa upam, da še bo.
  Srečno!

 99. Jasna pravi:

  Okapi. …ali pa za magisterij iz seksa, ki človeku verjetno bolj prav pride. Trg in blog z amaterskimi psihijatri in psihologi je preveč zasičen.

  Litanije? Dej no, deluca spomni se kakšne bolj izvirne beseda kajti ta je tako kmečka in že izlizana od uporabe.

 100. Centrifuzija pravi:

  Uf, preveč komentarjev, le eno mnenje imam:
  Odkar izhaja Blogorola in jo po nekem naključju prejemam, je tole prvi normalen intervju, kjer novinar ne sprašuje le običajnih jajc o blogih, blogerstvu, blogblablaju. Aleluja.

 101. Marta L. pravi:

  Happy NY, Marko :)

 102. Marko Crnkovič Marko Crnkovič pravi:

  Hvala, kontra!

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.