Če lahko Jonas, lahko tudi jaz

Petek, 30. oktober 2009

Zadnjič sem pomislil, da bi napisal kolumno na iPhonu. To bi bil zanimiv eksperiment. Ni vseeno, s kakšnim orodjem človek piše. In zanalašč bi si izbral temo, ki ne bi imela nobene zveze s tehnikalijami.

Seveda pa bi rabil samo eno stvar: urejevalnik besedila – hmm, sanes sem uporabil že preveč tujk -, ki bi mi štel znake ali vsaj besede. (Kolumna za Dnevnik je vedno dolga 5000 znakov oz. nekaj manj kot 800 besed.) A kakorkoli že, na žalost pa ne poznam aplikacije, ki bi ponujala to možnost.

Kaj bo s fotko, ki sem jo prilepil, nimam pojma. Če bo, bo.

 • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Petek, 30. Oktober, 2009 ob 00:07 v kategoriji Po defaultu ZNB, iPhone.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

11 komentarjev na “Če lahko Jonas, lahko tudi jaz”

 1. gyzar pravi:

  em … what?

 2. dahvor pravi:

  Ja, Slovenija je na tocki, ko se nazaj vec ne da , samo naprej…sicer Borci tega se niso ugotoviti uspeli… lahko se pa delo odzad napravljeno pregleduje…do konca in novega ponavljanja.

 3. dahvor pravi:

  …niti levo, desno se vec ne da, vsaj ne, kljub velikemu-najvecjemu trudu, pomaga, da bi levo ali desno hotlo it…samo ravno naprej … in kdor slalom celo zivljenje vadi…ravne spure vec ne more videti.

 4. dahvor pravi:

  …tazadnje generacije iMac dela k svicarska ura, tastara in zgleda kot najlepsa, zmesana, iz vseh moznih ras, deklica sestavljena, mlada…samo radio studen in mmc rtv ljubljana, ne delata…upam, da iz heca, samo meni-zame.

 5. dahvor pravi:

  In kako smo ze peli…smuca bojan, smucamo mi z njim…zdaj pa bojana sem videl, golf vozicek po istri vlec-seveda po slovenski istri…in seveda spet slisim golf in istra Slovenske medije najveckrat izrec…mogoce bi lansirali, jutri, edino lepo je blo, ko bojan se na smucah je po Svetu podil, mogoce bo spet skoraj enako lepo ampak vseeno ne tako, kot je bilo, ko se Slovenci s palcami, za golf seveda, boriti za medalje zacno.

 6. barbar pravi:

  Quickword

 7. pa saj niti ni važno pravi:

  Crnkovič, te pamet še ni srečala? Saj te verjetno od prepotentnosti tudi ne bo. Bedak ostane bedak!

 8. tomos pravi:

  model na mopedu je crnkovič na poti v službo?

 9. Bilfo pravi:

  Prihajajo glasovi, da se bo iphone kmalu (še pred NL) dobil pri nas. A kdo ve kaj več ?

 10. Marko Crnkovič pravi:

  Bilfo: Ja, bili so glasovi, ampak zdaj je pa vse tiho.

 11. office 2007 pravi:

  Microsoft Office 2007 accepts as factual in a continual development in analyze and discovery,Creating and distributing trading components along with other publications is easily supplied by Download Office 2010.The widespread characteristics of all the versions of the Office 2007 download if it is Professional or Standard or Ultimate or Home and Student are server-side devices and applications.The widespread characteristics of all the versions of the Office 2007 Professional if it is Professional or Standard or Ultimate or Home and Student are server-side devices and applications.The following, describing and distributing of data can be effortlessly and effectively finished with Office 2010.

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.